×

Historiek

Wat als een bijverdienste bedoeld was, groeide uit tot een volledige organisatie.

Begin jaren ’90 begon Tom De Wel (huidige zaakvoerder) met bij te verdienen en ervaring op te doen zowel in de horeca als in de event sector. Alle opbrengsten werden onmiddellijk terug geïnvesteerd in materialen en machines.

Daar de omvang van onze activiteiten te omvangrijk werd,  werden de diensten ondergebracht onder de naam Partyline (1994). Met de jaren, breidden de activiteiten zich nog verder uit en in maart 2003 werden onze eigen cateringdiensten opgestart onder de naam Aan Tafel.

In 2009 werden Partyline (events - verhuur) en Aan Tafel (traiteur – catering) ondergebracht in de vennootschap TDW Catering Services BVBA.

Diensten en productomschrijving

Bij ons kan u terecht voor een familiefeest, een bedrijfsevent, projectcatering of voor dagelijkse maaltijden.

Dankzij de jarenlange Knowhow, networking, de leergierigheid en het continu verfijnen van onze diensten, kan de klant vandaag de dag bij ons terecht voor een volledige organisatie van A tot Z, telkens met oog voor detail, originaliteit en kwaliteit!

Wij gaan continu op zoek (tot in het buitenland) naar de laatste tendensen in decoratie, catering, logistiek, verpakkingen,…

Onze werkhuizen zijn gebouwd volgens de strengste  normen inzake hygiëne en  laten ons toe feesten te organiseren van 10 tot 12000 personen.

De kwaliteit komt op de eerste plaats! Zo passen wij het principe toe van bake-off maw zelf afbakken van brood. Hierdoor hebben wij een volledige controle over de kwaliteit van onze producten en kunnen wij jullie, onze klanten, een brede waaier van producten aanbieden die u elders niet onmiddellijk zult aantreffen. Wij beschikken over maar liefst 50 soorten brood!

Er is een dagelijkse aanvoer van groenten en fruit van de vroegmarkt, vismarkt, beenhouwer, …
Flexibiliteit en originaliteit behoren ook tot onze grootste troeven. Of het nu gaat om een klein of een groot feest, samen met onze klanten maken wij er telkens een geslaagd en gedenkwaardig feest van!

Bedrijfsvisie

Onze leuze is de tevredenheid van onze klanten en flexibiliteit. Kwaliteit, originaliteit en hygiëne dragen wij hoog in het vaandel. Een jong en dynamisch team staat u van bij de aanvang tot en met de afloop bij om zo goed mogelijk op uw wensen in te spelen en uw vragen te beantwoorden.

En aan u om ons te testen...

Wij verheugen ons erop u weldra te mogen bijstaan in uw projecten.

  • ONDERNEMINGSNUMMER: 0806.204.414
  • OPRICHTINGSJAAR: 1994
  • AKTIVITEITEN: traiteur, verhuur materialen en catering
  • OMZET 2009: 1,1 mio EURO
  • BANKRELATIES: ING
  • AANTAL PERSONEELSLEDEN: 11
  • BESTUURDER: Tom De Wel